Fleskens Installaties. Gas, Verwarming, Zonnepanelen, Aardwarmte

Zonnepanelen van Fleskens Installaties

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Wanneer u kiest voor zonnepanelen is alle stroom die u daarmee opwekt ‘gratis’. Elektriciteit wordt ieder jaar duurder, waardoor een zonnepaneel een goede investering is. U verdient deze investering al terug binnen de 5 en 7 jaar! Zonne-energie is ook nog eens 100% groen, waardoor u uw steentje bijdraagt aan het behoud van de aarde. Daarnaast worden zonnepanelen steeds onopvallender en kunt u ze vaak op nette wijze verwerken in het dak.

Welke zonnepanelen leveren we?

In samenwerking met Eigenenergie.net installeren wij verschillende zonnepanelen voor uw bedrijf of woning. We geven u deskundig advies op maat, zodat u de juiste zonnepanelen krijgt die voldoen aan uw wensen en voorkeuren. Om u een indruk te geven van de verschillende soorten zonnepanelen die wij leveren kunt u hieronder een kijkje nemen. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Egaal zwarte CIGS panelen

Esthetisch gezien zijn de CIGS panelen de beste optie om te kiezen. De panelen zijn namelijk egaal zwart, er zijn geen cellen te zien, waardoor ze mooi te verwerken zijn in bijvoorbeeld uw dak. Daarnaast hebben ze een zelfreinigende coating die reflectie van zonlicht tegengaat en daarmee zorgt voor minder opbrengstverliezen door stof en vuil. Ze hebben uitstekende en onderscheidende prestaties bij zwak licht en kunnen een windbelasting aan van 2400Pa.

Polykristallijne panelen

Een veel gebruikt paneel met goede opbrengsten en een bewezen staat van dienst. De panelen zijn gemaakt van het materiaal silicium.

Monokristallijne panelen

De monokristallijne panelen zijn vergelijkbaar met de polykristallijne panelen, maar dan veel mooier en rustiger voor het oog. Deze panelen worden vaak geheel zwart uitgevoerd en zijn daarom mooier weg te werken dan de polykristallijne panelen.

Duurzame Ondernemer Zilver 2012 Duurzame Ondernemer Goud 2013 Duurzame Ondernemer Zilver 2015

Een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken. Ronald Fleskens staat bij ons bekend als een vakkundig betrouwbaar persoon, die er persoonlijk op toeziet, dat alle werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en loodgieterswerkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en tegen reële prijzen worden uitgevoerd.

Paul van Kemenade, KEMA beleggingen

We werken inmiddels bijna 3 jaar samen met Fleskens Installaties en we willen ze nooit meer kwijt. Samenwerken met Fleskens Installaties betekent ontzorging in het kwadraat. En dat alles tegen een scherpe marktprijs.

Henrico van de Boomen, Eigenenergie.net