Fleskens Installaties. Gas, Verwarming, Zonnepanelen, Aardwarmte

Unieke ketelvervangingsactie!

  • Nieuwe Remeha Tzerra hr-ketel
  • 5 jaar garantie op alle onderdelen!
  • Inclusief installatie, materiaal en btw
  • Inclusief Remeha eTwist thermostaat
  • Thermostaat op afstand bedienbaar met app
voor slechts €1999,- * Alle aansluitingen dienen max. 1m van de ketel verwijderd te zijn

Ketelvervangingsactie

Uw ketel vervangen wordt nu wel heel voordelig met onze Remeha Tzerra hr-ketel vervangingsactie! Werkelijk alles is in de prijs inbegrepen en u heeft wel 5 jaar garantie op alle onderdelen in de ketel. Daarnaast krijgt u er de bediening op afstand app, volautomatische Remeha e twist thermostaat gratis bij!

Waarom kiezen voor de Remeha Tzerra hr-ketel?

Deze kleine ketel is groots in prestaties en biedt u allerlei verschillende niveaus van comfort. Van een reguliere douche tot aan een stortdouche of luxe bad, voor zowel appartementen als vrijstaande woningen, de Tzerra geschikt voor iedereen. U krijgt met deze ketel snel warm water in een constante temperatuur, hij is zeer geruisarm en extra energiezuinig. U investeert in een duurzame ketel die zichzelf op langere termijn terugbetaalt.

 

Hieronder ziet u een aantal feitjes op een rij over de Remeha Tzerra hr-ketel. Interesse in deze unieke aanbieding? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak in de online agenda!

  • Vermogen: 5,5 - 23,4 KW
  • Comfortklasse: CW4
  • 13 liter tapwater per minuut (bij ca. 40º)
  • 7,5 liter tapwater per minuut (bij ca. 60º)
Duurzame Ondernemer Zilver 2012 Duurzame Ondernemer Goud 2013 Duurzame Ondernemer Zilver 2015

Een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken. Ronald Fleskens staat bij ons bekend als een vakkundig betrouwbaar persoon, die er persoonlijk op toeziet, dat alle werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en loodgieterswerkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en tegen reële prijzen worden uitgevoerd.

Paul van Kemenade, KEMA beleggingen

We werken inmiddels bijna 3 jaar samen met Fleskens Installaties en we willen ze nooit meer kwijt. Samenwerken met Fleskens Installaties betekent ontzorging in het kwadraat. En dat alles tegen een scherpe marktprijs.

Henrico van de Boomen, Eigenenergie.net