Fleskens Installaties. Gas, Verwarming, Zonnepanelen, Aardwarmte

Duurzame ketels van Remeha

Fleskens Installaties is regio-installateur van Remeha en we verzorgen verschillende modellen van dit merk. Remeha staat bekend om innovatie en kwaliteit. Ze vertalen de nieuwste technologieën naar huiselijk comfort en verzorgen ketels met een hoog rendement. De ketels komen met 2 soorten thermostaten.  De volledig programmeerbare, volautomatische Remeha iSense thermostaat en  de handmatig instelbare Remeha qSense thermostaat. Wat beide regelaars gemeen hebben is het fraaie design en simpele, intuïtieve bediening.

Waarom investeren in een nieuwe cv-ketel?

Het kopen van een nieuwe cv-ketel heeft vaak meerdere voordelen:

  • een hoger rendement
  • lagere energiekosten
  • verhoogde waarde van uw huis

Uw huidige cv-ketel vervangen kan dus al snel heel aantrekkelijk worden!

Hieronder vindt u een overzicht van al onze cv-ketels welke wij bij u kunnen installeren. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen!

Remeha cv-Ketel Tzerra Plus serie

Met de Tzerra en Tzerra Plus cv-ketel  levert Remeha pure kwaliteit door hoogwaardige, geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten. Een zeer betrouwbare ketel met een hoog rendement.

Lees meer over deze ketel op de website van Remeha!

Remeha cv-Ketel Calenta serie

Volgens Remeha zelf de meest doordachte cv-ketel ooit! Een hypermoderne cv-ketel in combi- en solo-uitvoering. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij deze cv-ketel hand in hand.

Lees meer over deze ketel op de website van Remeha! 

Remeha cv-Ketel Avanta serie

De meest verkochte cv-ketel van Nederland en dat is uiteraard niet zomaar. De Remeha Avanta is een opvallend kleine hr-combiketel met opvallend grootse prestaties.

Lees meer over deze ketel op de website van Remeha!

Remeha hr-Ketel Quinta Pro

Een lichte en compacte hr-ketel met toch voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen. 

Lees meer over deze ketel op de website van Remeha!

Remeha hr-Ketel Calora Tower

Een krachtige en zuinige hr-ketel met voldoende capaciteit om voor een behaaglijk warm huis en royaal warm water te zorgen.

Lees meer over deze ketel op de website van Remeha!

Duurzame Ondernemer Zilver 2012 Duurzame Ondernemer Goud 2013 Duurzame Ondernemer Zilver 2015

Een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken. Ronald Fleskens staat bij ons bekend als een vakkundig betrouwbaar persoon, die er persoonlijk op toeziet, dat alle werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en loodgieterswerkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en tegen reële prijzen worden uitgevoerd.

Paul van Kemenade, KEMA beleggingen

We werken inmiddels bijna 3 jaar samen met Fleskens Installaties en we willen ze nooit meer kwijt. Samenwerken met Fleskens Installaties betekent ontzorging in het kwadraat. En dat alles tegen een scherpe marktprijs.

Henrico van de Boomen, Eigenenergie.net