Fleskens Installaties. Gas, Verwarming, Zonnepanelen, Aardwarmte

Fleskens Installaties, uw vakman op het gebied van duurzame energie

Fleskens installaties is een onafhankelijk installatiebedrijf met een focus op duurzame energie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor duurzame gas-, water-, verwarmings- en sanitaire installaties. We zijn gespecialiseerd in advies, installatie en verkoop van hr(e)-ketels en het installeren van zonnepanelen.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het realiseren van grote duurzame installatieprojecten voor bedrijven. Hierbij staat een persoonlijke benadering voorop, we denken graag met u mee en we staan voor duidelijke afspraken vooraf. In het eerste kwartaal van 2015 mochten we dan ook onze duizendste installatie plaatsen voor Albert Heyn en sindsdien zijn het er alleen maar meer geworden.

Eigenaar Ronald Fleskens heeft door zijn vakkennis en enthousiasme het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is: een partner in het realiseren van duurzame projecten voor uw onderneming of woning. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een gratis intake en vrijblijvende offerte. Voor een overzicht van ons werk verwijzen we u graag naar onze referenties.

Duurzame Ondernemer Zilver 2012 Duurzame Ondernemer Goud 2013 Duurzame Ondernemer Zilver 2015

Een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken. Ronald Fleskens staat bij ons bekend als een vakkundig betrouwbaar persoon, die er persoonlijk op toeziet, dat alle werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en loodgieterswerkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en tegen reële prijzen worden uitgevoerd.

Paul van Kemenade, KEMA beleggingen

We werken inmiddels bijna 3 jaar samen met Fleskens Installaties en we willen ze nooit meer kwijt. Samenwerken met Fleskens Installaties betekent ontzorging in het kwadraat. En dat alles tegen een scherpe marktprijs.

Henrico van de Boomen, Eigenenergie.net