Fleskens Installaties. Gas, Verwarming, Zonnepanelen, Aardwarmte

Partners aan het woord

Mooie projecten afleveren doen we niet alleen. We werken samen met een aantal hoogstaande partners waar we altijd op kunnen bouwen.

In samenwerking met Eigenenergie.net verzorgen we nu al een aantal jaar zonne-installaties voor particulieren en bedrijven: 

We werken inmiddels bijna 3 jaar samen met Fleskens Installaties en we willen ze nooit meer kwijt. Samenwerken met Fleskens Installaties betekent ontzorging in het kwadraat. Ook klussen die wij slechts voor 80% voorbereid hebben worden door Fleskens voor 110% geklaard. Eigen inbreng daar waar nodig in lijn met de visie van de opdrachtgever, dat is Fleskens Installaties. En dat alles tegen een scherpe marktprijs.”

Henrico van de Boomen – Eigenenergie.net


Voor KEMA beleggingen verzorgen en onderhouden we alle cv-ketels van woningen en appartementen, daarnaast installeren en verzorgen we de installatie van al het loodgieterswerk bij nieuwbouwprojecten. 

Een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken. Ronald Fleskens staat bij ons bekend als een vakkundig betrouwbaar persoon, die er persoonlijk op toeziet dat alle werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en loodgieterswerkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en tegen reële prijzen worden uitgevoerd. Fleskens Installaties onderscheidt zich door geheel up-to-date te blijven qua ontwikkelingen in zijn vakgebied. En dat is voor zijn cliënten
natuurlijk zeer belangrijk.”

Paul van Kemenade - KEMA beleggingen 


Duurzame Ondernemer Zilver 2012 Duurzame Ondernemer Goud 2013 Duurzame Ondernemer Zilver 2015

Een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken. Ronald Fleskens staat bij ons bekend als een vakkundig betrouwbaar persoon, die er persoonlijk op toeziet, dat alle werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en loodgieterswerkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en tegen reële prijzen worden uitgevoerd.

Paul van Kemenade, KEMA beleggingen

We werken inmiddels bijna 3 jaar samen met Fleskens Installaties en we willen ze nooit meer kwijt. Samenwerken met Fleskens Installaties betekent ontzorging in het kwadraat. En dat alles tegen een scherpe marktprijs.

Henrico van de Boomen, Eigenenergie.net